test

43 Vacatures
Wijkverpleegkundige Ontdekzorg

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

Wat ga je doen: Jij gaat binnen ons team aan de slag als wijkverpleegkundige. De taken die je gaat uitvoeren zijn de verpleegtechnische handelingen en het coördineren van de dagelijkse zorg. Wat maakt deze functie uitdagend: • Je bent de spil in de zorg naast o.a. de huisartsen. Je bent zichtbaar in de buurt en daardoor heb je ook veel contact met het zorgnetwerk in de buurt. • Samen met de client bepaal je welke zorg hij of zij nodig heeft • Als wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol richting je collega's. • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de zorg in de wijk

Helpende (+) Ontdekzorg

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

Wat jij gaat doen: Jij gaat binnen dit team aan de slag als wijkverzorgende. Hierbij horen natuurlijk de werkzaamheden rondom het verlenen van zorg aan de cliënten thuis. Wat deze functie echt bijzonder maakt, is dat je zelfstandig je ritten werkt, maar vanuit teamwork de zorg organiseert.Samen met je team biedt je maatwerk voor de cliënt. De werktijden wisselen afhankelijk van de zorgvraag. Het betreft met name ochtend- en avonddiensten, waar weekenden ook bij kunnen horen.

Verpleegkundige Ontdekzorg

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

Wat ga je doen: Jij gaat binnen het team aan de slag als verpleegkundige. Vanuit je centrale rol, draag je bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Op deze manier help je onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Wat maakt deze functie bijzonder dat er (soms) een complexe zorgbehoefte is. Als verpleegkundige binnen de wijk zorg je dat: • De zorg voor onze cliënten opstart • De zorg- en dienstverlening coördineert en indiceert • Je geeft advies en voorlichting over voorzieningen in de palliatatieve zorg en hoe om te gaan met psychische problemen. • Je hebt een belangrijke rol in de kwaliteitsverbetering, opleiding en begeleiding van je wijkteam • (psychosociale) begeleiding biedt aan onze cliënten en aan hun relaties • Deelneemt aan besprekingen over de cliënten in je wijk. • Je onderhoudt en bouwt aan een netwerk van mantelzorgers, vrijwilligers en dienstverleners rond onze cliënten.

Verzorgende Ontdekzorg

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

Jij gaat binnen ons team aan de slag als wijkverzorgende. Hierbij horen natuurlijk de werkzaamheden rondom het verlenen van zorg aan onze cliënten thuis. Je maakt zelfstandig je ritten maar werkt met het hele team samen om de best mogeljke zorg te leveren. Dit maakt het werk en deze functie heel bijzonder. Samen met je team bied je maatwerk voor onze cliënt. De werktijden zijn wisselend afhankelijk van de zorgvraag. Het betreft met name ochtend- en avonddiensten en weekenden horen hier ook bij.

EHBO-ers

Branche : Zorg
Regio : Noord Holland

Wij zoeken enthousiaste collega's voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Haarlem. Ben je in het bezit van een geldig EHBO diploma of bereid deze op korte termijn te behalen? Sta je sterk in je schoenen en ben je instaat om andere mensen te helpen? Dan zijn we misschien wel opzoek naar jou! Uren en salaris in overleg.

Laden